Nala Collies

Puppies - Information

We plan puppies again at spring 2012

Vores kennel er en lille kennel baseret på familie hobbyopdræt, hvor vi lægger vægt på kvalitet frem for mængde og ikke går på kompromis med sundhed, temperament og udsende, derfor kører vi også ofte langt for at finde den rigtige partner til vores tæver og lægger vores sjæl i hver eneste hvalpekuld, så vores hvalpekøbere, som de forventer, kan få en sund og trykt lille ny familiemedlem af god kvalitet med hjem.

Under familie baseret hobbyopdræt lægger vi vægt på at hvalpene vokser op inde i huset og får lov at være en aktiv del af vores families hverdag i alt den tid de er hos os, med alt den uro der er i en families husholdning, som gryder og pander under madlavning, støvsugning, opvaskemaskine der kører og meget vigtigt børn der larmer, skændes, leger og spiller højt musik.
Alt dette tager meget tid og koster meget energi, derfor har vi aldrig mere end 1 max 2 kuld hvalpe om året, da vi ikke mener det ville være forsvarligt, hvis vi skal have energien til at gøre hvalpenes socialisering tilfredsstillende for os og vores hvalpekøbere.

Alle vores hvalpe er når de forlader vores kennel vaccineret, ormekur behandlede flere gange, chipmærket, registret hos Dansk Kennel Klub og Dansk Hunde register, og de nybagte hvalpeforældre får med hvalpen, en sundhedsattest, en stambog, en mappe, med gode artikler, tips og vejledning i pleje og fodring af den lille ny hvalp og hvalpepakker b.l.a. fra Royal Canin med start foder, som hvalpene ligeledes er fodret med her hos os.
Alt sammen for at gøre det lidt lettere for dens nye mor og far at få det lille nye medlem til at fungere i sin nye familie. Der ud over er man selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os for yderligere råd og vejledning.

Interesserede er velkommen til at ringe på 74 40 48 33 eller mobil 21 42 63 92 eller maile for nærmere info!